Най-красивите представителки на нежния пол 2021

Най-красивите представителки на нежния пол 2021 Снимка: usmagazine.com

Идва краят на годината – сезонът на класациите.

И както пее известен шлагер, „Жени има много красиви по света...”. Може би е така. Но повече от красавиците вероятно са класациите за красота. Подреждането е различно, но все пак светът си създава един кръг хубвици, които се превръщат в еталон за красота на милиони момичета по света. 

Дженифър Анистън, снимка - harpersbazaararabia.com

Има обаче една уловка – класациите включват известните лица и тук актрисите и моделите няма как да не преобладават – всеки има мнение за това как изглеждат. В същото време, милиони шеметни хубавици се разхождат из всички кътчета на планетата, но просто не са попаднали в обектива. Всъщност, може би донякъде е справедливо еталонът за женската красота да се търси сред тези, които повече или по-малко си изкарват хляба с външността си.

Шарлийз Терон, снимка - otakukart.com

И тази година от листата не липсват ветерани - актрисите Анджелина Джоли, Катрин Зита-Джоунс, Дженифър Лопес, Дженифър Анистън, Холи Бери, Шарлийз Терон, Ева Мендес - може би защото са се превъплъщавали в безброй красавици. 

Бионсе, снимка - parade.com

Не за първи път в класацията попадат актрисите от по-младото поколение Скарлет Йохансон, израелката Гал Гадот и сънародничката ѝ Натали Портман, индийката Приянка Чопра, Блейк Лайвли, певицата Бионсе, бразилският модел Адриана Лима. 

Приянка Чопра и Скарлет Йохансон, снимка - zerokaata.com

След като се вписа преди няколко години в Топ-100 на най-влиятелните жени, актрисата Марго Роби също вече е в първата десятка на световните красавици. 

Марго Роби, снимка - dailyrecord.co.uk

Но изжлежда, моделът Бела Хадид води - нито една класация не минава без първа или втора позиция за нея. 

Бела Хадид, снимка - glamour.com

В най-новите попълнения се вписват още певиците Ариана Гранде, заедно с китайската певица, модел и актриса Ейнджъл Бейби. 

Ейнджъл Бейби, снимка - selectspecs.com

Ема Уотсън, сладката решителна приятелка на Хари Потър - Хърмаяни, се е превърнала в прекрасна млада дама и също е редовен избор сред първите места, дори някъде попада в Топ-5.

Ема Уотсън, снимка - ukrgate.com

И докъде може да ститне това? Засипани от известни красавици, най-авторитетните класации за красота се „разпускат” до Топ-50. Точно затова избрахме една от тях, в която на 42-ра позиция е Нина Добреф, оставяйки зад себе си Риана и други не по-малко красиви момичета. 

Нина Добреф, снивка - womenintheworld.org

И още нещо – прави впечтатление, че красавиците са почти само от САЩ, тук-таме с други попълнения. Обяснимо е – американците просто обичат да се състезават със себе си, да не говорим, че сред тях има представителки на всички етноси и националности. Твърди се също, че класациите изискват неподправена (от скалпел) красота - твърдение, което трудно се доказва.

Но да се върнем на шлагера - „не всеки търси красивата жена”, някои вероятно търсят умната, или поне се надяват на най-доброто съчетание между външен вид и вътрешен мир. Търсете ги - те са някъде там!

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: